News and Events  

  
Puteti face DONATII la Biserica Sf. Parascheva, prin PAYPAL.

  ANUNTURI  •

-  Sărbători si Evenimente -
Septembrie - Octombrie - 2023
 

- Vineri, 8 Septembrie Biserica sărbătoreste Naşterea Maicii Domnului

Naşterea ta, de Dumnezeu Născătoare Fecioară, bucurie a vestit la toată lumea; că din tine a Răsărit Soarele dreptăţii, Hristos Dumnezeul nostru. Şi dezlegând blestemul, a dat binecuvântare; şi stricând moartea, ne-a dăruit nouă viaţă veşnică.

- Sâmbătă, 14 Octombrie - Hramul Bisericii Bisericii Sfânta Parascheva

Masa Festivă de Hram se ve organiza Duminică, 15 Octombrie după Sfânta Liturghie.
Detalii într-un număr viitor al buletinului parohial.
 


DONATII

Stimaţi membri şi enoriaşi ai parohiei noastre,

Incepând cu primele semne ale primăverii, parohia noastră va începe lucrări de restaurare, înfrumusețare şi acomodarea noii noastre Biserici specificului ortodox precum şi lucrări la Centrul social. Incercăm ca o parte dintre lucrări să fie executate de către noi prin voluntariat, iar pentru altele trebuiesc angajate firme specializate. Pentru ambele lucrări avem nevoie de suportul financiar şi este bine ca multe dintre ele să le facem cât mai curând posibil, să ne bucurăm de ele.


Donațiile pentru noua noastră Biserica le puteți face prin CEC la: 
St. Parascheva Romanian Orthodox Church
264-266 Lowell St.
Andover, MA 01810

si prin PayPal accesand butonul verde "Click here to Donate Now!"

Vă mulțumim pentru suportul dumneavoastră financiar!
Pentru donații electronice si Membrie puteți accesa Pagina Bisericii Sfânta Parascheva ( >> Contribuția Bisericească 2022) sau direct la linkul: >>  Donatii- Biserica Sfanta Parascheva

  Sfânta Parascheva să vă ajute aşa cum a făcut-o totdeauna!


***

Spovedanie

Sfânta Taină a Pocăintei sau Spovedania va fi oficiată
in fiecare Sâmbătă din Postul Mare intre ora 8:30 si 9:30, inainte de pomenirile mortilor.

***- Forma de Membrie pentru anul in curs este postată pe pagina electronică la adresa: http://www.saintparascheva.org/FormaMembrie.pdf sau la Biserică.

Vă multumim pentru donatiile dumneavoastră.


Pentru Sfintirea caselor vă puteti adresa pr. Nicolae la biserică sau prin e-mail la adresa stparascheva@comcast.net- Biserica Ortodoxă Română Sfânta Parascheva - Fondata in 1996 -

Biserica Ortodoxă Română Sfânta Parascheva a sărbatorit in anul 2016, 20 de ani de misiune si slujire pentru comunitatea crestin ortodoxă românească din marea metropolă a Bostonului si imprejurimi. Aceste momente aniversare sunt popasuri in care noi ne plecăm sufletul si constiinţa in faţa lui Dumnezeu, mulţumind in primul rând că suntem si apoi că fiecare, după crezul si puterea sa, a adus ofrandă in slujba lui Dumnezeu si slujirea aproapelui. Prin Sfânta Biserica, cu fruntea sus si din mila Tatălui Ceresc, să ducem pe mai departe steagul ortodoxiei românesti pe pământul Statului Massachusetts - The spirit of America!

Intru mulţi si fericiţi ani!