News and Events  

Puteti face DONATII la Biserica Sf. Parascheva, prin PAYPAL.

  ANUNTURI  •
19 Februarie - 7 Aprilie - Postul Mare

Taina Sfântului Maslu
Se va oficia Vineri, 30 Martie incepând cu ora 6:00 p.m (seara). Credinciosii sunt invitati să aducă pentru oficierea Sfintei Taine, ulei, făină si Acatist.  Slujba va fi oficiată de Părintele John Downie de la Biserica Românească Sf. Arhanghel Mihail din Southbridge, Mass. impreună cu Părintele Nicolae.

Spovedanie
Sfânta Taina a Pocăintei (Spovedania) se va oficia in datele de:
• Sâmbătă, 24 Martie (după slujba pomenirii Mortilor) intre ora 10:00 a.m. si 12:00 p.m..
• Sâmbătă, 29 Martie (după Sfanta Liturghie) intre ora 11:30 a.m. si 1:00 p.m..
• Miercuri, 4 Aprilie după slujba Deniei.
• Joi, 5 Aprilie după slujba Deniei celor Douăsprezece Evanghelii.
• Vineri, 6 Aprilie după slujba Prohodului Domnului nostru Iisus Hristos.
• Sâmbătă, 7 Aprilie intre orele 9:00 a.m. si 12:00 p.m. (Spovedanie si Impărtăsirea copiilor.)

Programul Slujbelor  de Florii, Săptămâna Mare si Pasti

- Sâmbătă, 31 Martie -  Sâmbăta Sfântului Lazăr.
Slujba Utreniei va incepe la Ora 9:00 a.m. După incheierea Sfintei Liturghii  (ora 11:00 a.m.) se va oficia Pomenirea Mortilor.
- Duminică, 1 Aprilie - Duminica a 6-a din Postul Mare - Duminica Floriilor. După oficierea Sfintei Liturghii se va organiza in sala socială a bisericii Masa de prânz.
- Sfânta si Marea Miercuri (4 Aprilie) - Slujba Deniei va incepe la ora 6:30 seara.
- Sfânta si Marea Joi (5 Aprilie) - Utrenia intre orele 9:00 a.m. si 10:00 a.m. urmată de Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare
Denia celor Douasprezece Evanghelii va incepe la ora 6:30 seara.
- Sfânta si Marea Vineri (6 Aprilie) - Slujba Deniei Prohodului Domnului nostru Iisus Hristos va incepe la ora 6:30 seara cu scoaterea Sfântului Epitaf.
- Sfânta si Marea Sâmbătă (7 Aprilie) - Canonul Sâmbetei celei Mari va incepe la ora 11:15 p.m. (inainte de miezul noptii).

Slujba Invierii Domnului Iisus Hristos
Duminică, 8 Aprilie, Invierea Domnului nostru Iisus Hristos sau Sfintele Pasti
    • Slujba Invierii Domnului nostru Iisus Hristos va incepe la ora 0:00 (12 noaptea) cu primirea Sfintei Lumini si se va incheia la ora 1:30 a.m.
    • Sfânta Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur va incepe dimineata la ora 10:00 a.m.
La ora 12:15 (după Sfânta Liturghie)- corul Chindia din Boston va prezenta Concert de Invierea Domnului. După concert, copiii sunt invitati la Egg Hunt.

Programul din Săptămâna Luminată
- Luni, 9 Aprilie - Utrenia intre orele 9:00 a.m. si 10:00 a.m. urmată de Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur.
- Joi, 12 Aprilie incepând cu ora 6:30 p.m. (seara) se va oficia Slujba de sfintire a Apei de Izvorul Tămăduirii.
- Vineri, 13 Aprilie - Izvorul Tămăduirii Utrenia (Canonul Invierii) intre orele 9:00 a.m. si 10:00 a.m. urmată de Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur.- Forma de Membrie pentru anul in curs este postată pe pagina electronică la adresa: www.saintparascheva.org (Membership) sau la Biserică.
Formele de membrie vor fi distribuite cât de curând posibil si prin postă impreună cu chitantele pentru donatiile din anul 2017.
Vă multumim pentru donatiile dumneavoastră.

 


Pentru Sfintirea caselor vă puteti adresa pr. Nicolae la biserică sau prin e-mail la adresa stparascheva@comcast.net- Biserica Ortodoxă Română Sfânta Parascheva - Fondata in 1996 -

Biserica Ortodoxă Română Sfânta Parascheva a sărbatorit in anul 2016, 20 de ani de misiune si slujire pentru comunitatea crestin ortodoxă românească din marea metropolă a Bostonului si imprejurimi. Aceste momente aniversare sunt popasuri in care noi ne plecăm sufletul si constiinţa in faţa lui Dumnezeu, mulţumind in primul rând că suntem si apoi că fiecare, după crezul si puterea sa, a adus ofrandă in slujba lui Dumnezeu si slujirea aproapelui. Prin Sfânta Biserica, cu fruntea sus si din mila Tatălui Ceresc, să ducem pe mai departe steagul ortodoxiei românesti pe pământul Statului Massachusetts - The spirit of America!

Intru mulţi si fericiţi ani!