News and Events  

Puteti face DONATII la Biserica Sf. Parascheva, prin PAYPAL.

  ANUNTURI  •


- Duminică, 28 Ianuarie 2018, după oficierea Sfintei Liturghii, va avea loc Sedinta Adunării Parohiale.
Invităm Membrii parohiei Sfânta Parascheva la acest eveniment de mare importantă pentru Biserică. Vor fi prezentatea rapoartele de activitate, situatia financiară, aprobarea bugetului si propuneri de activităti administrative pentru anul in curs.
Sedinta va incepe la ora 1:00 p.m. după Sfânta Liturghie si se va incheia aproximativ la ora 3:00 p.m..


- Forma de Membrie pentru anul in curs este postată pe pagina electronică la adresa: www.saintparascheva.org (Membership) sau la Biserică.
Formele de membrie vor fi distribuite cât de curând posibil si prin postă impreună cu chitantele pentru donatiile din anul 2017.
Vă multumim pentru donatiile dumneavoastră.

- Marti, 30 Ianuarie 2018 - Sfintii trei ierarhi Vasile cel Mare, Grigorie Teologul si Ioan Gură de Aur
- Utrenia - 9:00 a.m. - 10:00 a.m.
- Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie 10:00 a.m. - 11:45 p.m.

- Vineri, 2 Februarie 2018- Intâmpinarea Domnului (harti)
- Utrenia - 9:00 a.m. - 10:00 a.m.
- Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie 10:00 a.m. - 11:45 p.m.


Concert de muzică
Pentru rezervarea locurilor, vă puteti adresa domnului Florin Todor la nr. de Telefon 617-820-7185Pentru Sfintirea caselor vă puteti adresa pr. Nicolae la biserică sau prin e-mail la adresa stparascheva@comcast.net- Biserica Ortodoxă Română Sfânta Parascheva - Fondata in 1996 -

Biserica Ortodoxă Română Sfânta Parascheva a sărbatorit in anul 2016, 20 de ani de misiune si slujire pentru comunitatea crestin ortodoxă românească din marea metropolă a Bostonului si imprejurimi. Aceste momente aniversare sunt popasuri in care noi ne plecăm sufletul si constiinţa in faţa lui Dumnezeu, mulţumind in primul rând că suntem si apoi că fiecare, după crezul si puterea sa, a adus ofrandă in slujba lui Dumnezeu si slujirea aproapelui. Prin Sfânta Biserica, cu fruntea sus si din mila Tatălui Ceresc, să ducem pe mai departe steagul ortodoxiei românesti pe pământul Statului Massachusetts - The spirit of America!

Intru mulţi si fericiţi ani!