News and Events  

Puteti face DONATII la Biserica Sf. Parascheva, prin PAYPAL.

  ANUNTURI  •

Dear members and parishioners of Saint Parascheva Orthodox Church,
Our traditional Summer Picnic is only a few days away and we've already started preparing for it. But we still need lots of help! Please access the sign-up form that we created for specific items and activities needed to prepare and run this event and select what you would like to contribute with!
We thank you for your continuous support and generosity without which we would not be able to continue our work!
God bless you!
Rev. Nicolae Simion and Florentina Anastasoaie (Arola president and project manager for Summer Picnic event)


- Forma de Membrie pentru anul in curs este postată pe pagina electronică la adresa: www.saintparascheva.org (Membership) sau la Biserică.
Formele de membrie vor fi distribuite cât de curând posibil si prin postă impreună cu chitantele pentru donatiile din anul 2017.
Vă multumim pentru donatiile dumneavoastră.

 


Pentru Sfintirea caselor vă puteti adresa pr. Nicolae la biserică sau prin e-mail la adresa stparascheva@comcast.net- Biserica Ortodoxă Română Sfânta Parascheva - Fondata in 1996 -

Biserica Ortodoxă Română Sfânta Parascheva a sărbatorit in anul 2016, 20 de ani de misiune si slujire pentru comunitatea crestin ortodoxă românească din marea metropolă a Bostonului si imprejurimi. Aceste momente aniversare sunt popasuri in care noi ne plecăm sufletul si constiinţa in faţa lui Dumnezeu, mulţumind in primul rând că suntem si apoi că fiecare, după crezul si puterea sa, a adus ofrandă in slujba lui Dumnezeu si slujirea aproapelui. Prin Sfânta Biserica, cu fruntea sus si din mila Tatălui Ceresc, să ducem pe mai departe steagul ortodoxiei românesti pe pământul Statului Massachusetts - The spirit of America!

Intru mulţi si fericiţi ani!