News and Events  

Puteti face DONATII la Biserica Sf. Parascheva, prin PAYPAL.

  ANUNTURI  •

-  Sărbători si Evenimente -- Vineri, 6 Decembrie - Sfântul Ierarh Nicolae, făcătorul de minuni - Slujba va incepe la ora 9:00 a.m. cu Utrenia urmată de Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie.

- Miercuri, 25 Decembrie - Nasterea Domnului (Crăciunul) - Slujba va incepe la ora 9:00 a.m. cu Utrenia urmată de Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie.
- Joi, 26 Decembrie - Soborul Maicii Domnului; Sf. Nicodim de la Tismana - Slujba va incepe la ora 9:00 a.m. cu Utrenia urmată de Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie.
- Vineri, 27 Decembrie -Sfântul arhideacon si martir Stefan - Slujba va incepe la ora 9:00 a.m. cu Utrenia urmată de Slujba Acatistului Sfântului Stefan

***

Duminică, 8 Decembrie - Masa de Sfântul Nicolae
Masa de Sfântul Nicolae va fi servită incepând cu ora 1:00 p.m. in Sala socială a bisericii.
Donatiile colectate pentru masa de peste vor fi folosite pentru mortgage.
In timpul mesei se va organiza o tombolă pentru colectarea fondurilor necesare pregătirii cadourilor de Crăciun.
Vă steptăm cu multă bucurie!

***

Duminică, 15 Decembrie, după Sfânta Liturghie - Concert de colinde oferit de grupul vocal Carpatia.

***

Duminică, 22 Decembrie - Serbarea Pomului de Crăciun
Copiii scolii de educatie religioasă vor prezenta programul de Crăciun. După program, Mos Crăciun va oferi darurile copiilor parohiei noastre.


Spovedanie

Sfânta Taină a Pocăintei sau spovedania va fi oficiată in zilele:
Sâmbătă, 21 decembrie intre orele 9:30 a.m. si 12 :00 p.m.
Miercuri, 22 decembrie intre orele 9:00 a.m. si 11:00 a.m. Impărtăsitul copiilor.

 Postul Nasterii Domnului - 15 Noiembrie - 24 Decembrie


- Forma de Membrie pentru anul in curs este postată pe pagina electronică la adresa: http://www.saintparascheva.org/FormaMembrie.pdf sau la Biserică.

Vă multumim pentru donatiile dumneavoastră.


Pentru Sfintirea caselor vă puteti adresa pr. Nicolae la biserică sau prin e-mail la adresa stparascheva@comcast.net- Biserica Ortodoxă Română Sfânta Parascheva - Fondata in 1996 -

Biserica Ortodoxă Română Sfânta Parascheva a sărbatorit in anul 2016, 20 de ani de misiune si slujire pentru comunitatea crestin ortodoxă românească din marea metropolă a Bostonului si imprejurimi. Aceste momente aniversare sunt popasuri in care noi ne plecăm sufletul si constiinţa in faţa lui Dumnezeu, mulţumind in primul rând că suntem si apoi că fiecare, după crezul si puterea sa, a adus ofrandă in slujba lui Dumnezeu si slujirea aproapelui. Prin Sfânta Biserica, cu fruntea sus si din mila Tatălui Ceresc, să ducem pe mai departe steagul ortodoxiei românesti pe pământul Statului Massachusetts - The spirit of America!

Intru mulţi si fericiţi ani!